ZOMERSE extra CURSUSDAGEN

VOLWASSENEN, ALLEEN OF SAMEN MET JE KINDEREN 

ZOMERSE EXTRA CURSUSDAGEN

Wil jij graag je zeilkunsten perfectioneren deze zomer?

Als volwassenen, alleen of samen met je kinderen. Dat kan gedurende meerdere weekends tijdens de grote vakantie. Elk weekend vanaf zaterdag 20 juli 2024. Je kunt per dag inschrijven voor bijscholing op zowel Jeugdzeilen Optimist, Jeugdzeilen Meermans of Volwassenen. Beschikbare boten in overleg met de monitoren: 9 Optimisten,3 RS Feva's, 3 RS Visisons, 2 Laser Bahia's, 4 Laser Classic's, met tuigage voor 2x 4.7 en 1x Radiaal, 1 Topaz Omega, 2 Caravelles en 1 Ponant.
Gebruik van de boten is gratis.

Kijk je er naar uit om (terug) in een Optimist of meermansboot te kruipen, het water onveilig te maken met je zeilkunsten, plezier te maken met de zeilvrienden, de monitoren voor de gek te houden en een knotsgekke zomer te beleven?

Dan kan je je hier inschrijven voor een dit nieuw initiatief in de Brugse Zeil- & Yachtclub.

Bij deelname vanaf 3 dagen krijg je ook stempels op je internationaal zeilpaspoort.

De monitoren staan al te trappelen van ongeduld om jullie een super leuke zomer te bezorgen en jullie alle kneepjes van het zeilen bij te brengen.

Leeftijd Jeugd Optimist : vanaf 8 tot 13 jaar

Leeftijd Jeugd Meermans: vanaf 10 tot 17 jaar.

Leeftijd Volwassenen: vanaf 18 tot .. jaar

Voorwaarden: minimum 25m kunnen zwemmen

Voorkennis: er is geen voorkennis verreist.

We werken met een gemengde groep waarin er individueel en gedifferentieerd gewerkt wordt.

INSCHRIJVEN

De inschrijving gebeurt via de federatie WWSV:

REGISTREER JE OP DE SITE VAN www.ikwatersport.be DAN MOET JE MAAR ÉÉN KEER AL DE GEGEVENS INVULLEN EN KUN JE VOOR ELKE WATERSPORT ACTIVITEIT IN BELGIË INSCHRIJVEN VIA DE KNOP "GEGEVENS OVERNEMEN".

Prijs: 35€ per dag. (30€ met licentienummer lidkaart)  

Vanaf drie dagen krijg je stempels op je internationaal zeilpaspoort. Vanaf zes dagen krijg je de zesde dag gratis cursus.

Betaling: de betaling gebeurt onmiddellijk online bij het inschrijven. De gebruiker beschikt steeds over het recht om deelname aan een activiteit te annuleren indien dit minimum 7 dagen voor de aanvangsdatum van de dienst gebeurt. Zie algemene voorwaarden: https://ikwatersport.be/algemene-voorwaarden 

Leden: houd bij inschrijving uw WWSV-lidkaart voor uw lidnummer/licentienummer bij de hand, zo kan u gebruik maken van de 5€ ledenkorting.

De cursist is gratis verzekerd via WWSV, wat te doen bij een ongeval? Meer: https://bit.ly/3bgY2Yz