Café - Bistro

ONA

by 't Werftje

Met trots kondigen we de opening van onze nieuwe zaak aan! Op 1 april starten we een nieuwe zaak aan de tijdok in Zeebrugge - beter gekend als Ponton A.

Het wordt een eetcafé met lekkere tapa's en wekelijkse suggesties waar de nadruk op vis en seafood zal liggen. Uiteraard ben je er ook welkom voor een aperitief, een lekkere pint, een cocktail, een Gin-Tonic of een heerlijk glas wijn geselecteerd door sommelier Eli.

We streven ernaar om de clubleden van de Brugse zeil- en jachtclub, de lokale bevolking en het toerisme aan te spreken met een zaak waar zowel binnen als op het zonovergoten terras gezelligheid centraal staat.

Hierbij hopen we een mooie aanvulling te bieden op Café 't Werftje. Iedereen is welkom vanaf 1 april om 11u. De zaak zal dagelijks geopend zijn van 11u-23u behalve op donderdag tussen 1 april en 1 oktober. Vanaf de herfstperiode zal de zaak enkel op vrijdag, zaterdag en zondag geopend zijn.

We bedanken de Brugse zeil-en jachclub voor het gestelde vertrouwen en gaan er ten volle voor om een vaste waarde te bieden aan onze Belgische kust. We kijken alvast uit naar je komst!

Foto's: ©Jonas Leupe
www.jonasleupe.be