RESTAURANT
Ponton A

Op 18 oktober en 10 november organiseren we met Ponton A hét moorddiner van het jaar. 'Met eten enal, ofwa?!' - zeker wel.
Wat -
Vijf doorwinterde acteurs mengen zich - tussen de vijf gangen - in het publiek met als doel de moordenaar te ontmaskeren. Allesbehalve vanzelfsprekend, want na een tijd is iedereen verdacht.
Ben jij die moordenaar of één van je tafelgenoten?!
Wanneer -
18 oktober en 10 november

"Ponton A"

Uitbating clubhuis Zeebrugge:


Met André en Sophie zetten we een vriendelijke bediening in een unieke locatie met zicht op de jachthaven, voorop. Met een wisselende, verse avondschotel en een vaste spijskaart (uitsluitend samengesteld met verse producten van de plaatselijke vissers,boeren en handelaars) zal eenieder zijn gading vinden. Vanzelfsprekend is er een aanbod van koffie, thee, bier en kan er een keuze gemaakt worden uit met zorg geselecteerde wijnen.
Ook voor kleine snacks openen we over de middag graag onze deuren. Wie na een wandeling of avontuurlijke zeiltocht zin heeft in een pannenkoek of taart, is in de namiddag welkom!
Op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, familiefeest, communie en dergelijke meer (en dit ook na de openingsuren)? Dan zitten we graag met jullie aan tafel

Menu zie website: www.pontona.be